Empty Cart

probiotikai_narine

Sausas raugas Narine jogurto gamybai

Sena kaina 8.86 EUR
Kaina: 7.50 EUR
Kiekis: 

Free Buy Now and Purchase Buttons psd76037

Sausas raugas Narine jogurto gamybai

Sudėtis

Pakelyje yra ”Narine“ sausas raugas, skirtas jogurto arba rauginto pieno gamybai.

Savybės

Su „Narine“ raugu pagamintas jogurtas yra biologiškai aktyvus.

Paruošimo būdas

1. 1 litrą pieno pakaitinti (iki 65-75 oС), tada atvėsinti iki 39-41 oС.

Nereikėtų viršyti nurodytos pieno temperatūros, nes pieno bakterijos gali prarasti savo aktyvumą.

2. Vieno pakelio turinį ištirpinti 50 ml virinto ir atvėsinto iki 39-41 oС vandens arba pieno. Gautą mišinį supilti į anksčiau pakaitintą ir atvėsintą 1 litrą pieno. Gerai sumaišyti.

3. Išmaišytą pieną supilti į indelius, sudėti į jogurtinę ir įjungus palikti 8-10 valandų. 

Nenaudojantiems jogurtinės, rekomenduojama supilti išmaišytą pieną į švarų stiklinį indą, storai apvynioti rankšluosčiu ir palikti 10-12 valandų.

4. Praėjus nurodytam laikui, išimti indelius iš jogurtinės ir pastatyti į šaldytuvą.

Gautas jogurtas tinkamas vartoti gerai atvėsęs.

Vartojimo rekomendacijos

Jogurtą rekomenduojama suvartoti per 3 dienas.

Informacija apie laikymą 

Sausą raugą laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Išleidimo forma ir įpakavimas

Dėžutėje yra 2 arba 10 pakelių su sausu raugu ir vartojimo instrukcija.

Tinkamumo laikas

Geriausias iki datos, nurodytos ant dėžutės.

 

Tiekėjas

UAB Arkameda

A.Stulginskio g. 4-14/A.Smetonos g. 7-14

Vilnius, Lietuva

Tel. Nr. +370 650 10007

Fakso Nr. +370 5 2726995

El.paštas: info@probiotikai.lt, www.probiotikai.lt

 

Webseite www.webdesigner-profi.de

Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje nuo 46,61 LT arba 13,50 eur

Apmokėjimas PAYPAL paypal
Pavedimu per banką paypal
Apmokėti po pristatymo paypal

ferment.lt